Kto je Carolyn Dean?

Kto je Carolyn Dean?

02.02.2024

Carolyn Deanová MD ND je doktorkou s viac ako 5 dekádami rozvíjajúcou sa praxou. Je autorkou viac ako 50 kníh vrátane bestselleru The Magnesium Miracle® a ďalších známych publikácií ako IBS for Dummies, Hormone Balance, Death by Modern Medicine a ďalších viac ako 110 kníh pre Kindle. Jej zameranie na horčík jej prinieslo ocenenie od spoločnosti Heart Rhythm Society vo Veľkej Británii za „Vynikajúci zdravotný prínos kardiochirurgii v roku 2012“.

Dr. Carolyn Deanová rozvinula svoje rozmanité lekárske vzdelanie výskumom živín, homeopatie a ďalších alternatívnych terapií pred takmer 5 desaťročiami, keď študovala ako MD na Dalhousie Medical School, Toronto, Kanada.

Potom, čo odpromovala, začala Dr. Carolyn Deanová svoju aplikáciu alternatívnych terapií začleňovať do tradičnej klasickej medicíny, a tak sa stala jednou z prvých lekárov funkčnej medicíny v Kanade. Bola známa tým, že je certifikovaná diétologička-výživová poradkyňa, naturopatka a bylinkárka čínskej medicíny a tieto spôsoby využívala vo svojej súkromnej praxi a následnej práci v Kanade, Spojených štátoch a v medzinárodných komunitách, kam cestovala a kde prednášala.

Prelomová kniha o horčíku - The Magnesium Miracle®

V roku 2004 pokračovala Dr. Dean vo svojej pozoruhodnej kariére, keď sa stala najpredávanejšou autorkou svojej prelomovej práce o suplementácii horčíkom, The Magnesium Miracle®. The Magnesium Miracle® (vyšlo v ČR pod názvom Zázrak menom horčík), vydaná spoločnosťou Random House a revidovaná v roku 2017, sa stala najodkazovanejšou publikáciou o horčíku ako zo strany lekárov, tak spotrebiteľov, poskytujúcich pohľad a uplatnenie horčíka vo svete wellness a pri liečbe nedostatku horčíka prostredníctvom suplementácie.

Značka RnA ReSet®

V roku 2014 Dr. Dean uviedla na trh RnA ReSet® a svoj integrovaný prístup vniesla do svojich patentovaných, jedinečných prípravkov, ktoré sú skvelým doplnkom na poli zdravého životného štýlu a pestrej a vyváženej stravy. Proces vzniku sa začal tým, že reagovala na svoju vlastnú potrebu vysoko vstrebateľnej formy horčíka a doplnila tento produkt ďalšími svojimi kompletnými receptúrami.

Inovatívny doplnok stravy - ReMag® Liquid Magnesium

Jeden z najpopulárnejších produktov RnA ReSet je ReMag Liquid Magnesium (tekutý horčík). Tento produkt je navrhnutý tak, aby poskytoval horčík v najčistejšej a najúčinnejšej forme, čo z neho robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú efektívny spôsob, ako doplniť tento kľúčový minerál. ReMag je vysoko biologicky dostupný a ľahko stráviteľný a ponúka účinný spôsob, ako zvýšiť príjem horčíka.

Odkaz Dr. Carolyn Dean

Prínos Dr. Deanové sa neobmedzuje na jej vlastné receptúry, ale je ako medziodborový, tak praktický. Vo svojich knihách, knihách Kindle, e-knihách, seminároch, blogoch, webinároch, kanáloch YouTube a profesionálnej spolupráci pokračuje vo vzdelávaní spotrebiteľov o ich možnostiach budovať zdravý životný štýl.

Pre mnohých, ktorí ťažili z jej neochvejnej oddanosti zdieľanie faktických, vedecky overených zdravotných informácií, je Dr. Dean hrdinkou a výrazne predbehla svoju dobu. Mala prezieravosť, že spoznala neplechu, ktorú cukor a spracované potraviny na tele spôsobujú, už v 80. rokoch, keď o tom nikto iný „nehovoril“ a výskum na poli výživy nezachytil jej názor. Napriek tomu svojich pacientov viedla k zlepšeniu stravy nahradením cukru a spracovaných potravín tými najkvalitnejšími čerstvými, sezónnymi, miestnymi potravinami, ktoré sú k dispozícii. Dnes pokračuje v tom, čo začala vtedy: obhajuje spojenie životného štýlu, výživy a suplementácie s tradičnými stratégiami zdravia a obnovy pre tých, ktorí hľadajú optimálnu pohodu a dlhovekosť.

Dr. Dean sa objavila v:



Chcete sa dozvedieť viac o produktoch RnA ReSet? Kliknite sem.



Späť na zoznam článkov