Vznik prípravku ReMag® - Liquid Magnesium

Vznik prípravku ReMag® - Liquid Magnesium

14.02.2024

Hovorí sa, že "potreba je matka vynálezu". V roku 1999 Bola Dr. Deanová oslovená vydavateľstvom Random House, aby napísala knihu o horčíku. Kniha vyšla v roku 2003 pod názvom The Miracle of Magnesium a v roku 2017 vyšlo jej rozšírené a revidované 2. vydanie pod názvom The Magnesium Miracle. (V ČR pod názvom Zázrak jménem hořčík)

Pri príprave knihy o horčíku Dr. Deanová zistila, že na sebe pociťuje známky nedostatku horčíka – búšenie srdca, kŕče v nohách, nespavosť a ďalšie. Už v tom čase dopĺňala horčík, ale vždy ju zastavil laxatívny účinok jednotlivých produktov.

ReMag® - Tekutý horčík

10 rokov oslovovala výrobcu a pokúšala sa iniciovať výskum, aby vytvorili horčík, ktorý nebude mať laxatívny účinok. Až objavila chemika, ktorý bol schopný pripraviť koncentrovaný chlorid horečnatý so 60 000 pikometrovými stabilizovanými iónmi horčíka na liter.

Táto forma horčíka (magnézia) umožňovala doktorke Deanovej dopĺňať 200 mg horčíka denne bez laxatívnych účinkov.

A teraz? V októbri 2022 oslávil ReMag svoje 10. narodeniny a svojich zákazníkov si nachádza po celom svete. Je to vážne možné? Ďakujeme Dr. Deanovej, že sa iniciatívne zaoberá výživou už od čias svojich štúdií a vytrvala v hľadaní horčíka, ktorým by dosiahla na požadovanú odporúčanú dennú dávku horčíka bez laxatívnych účinkov.

Prečo je ReMag® neodolateľný pre zdravie a vitalitu?

ReMag® tekutý horčík poskytuje čistý zdroj horčíka bez spojív, plnidiel, konzervačných látok a ďalších zbytočných zložiek. Stabilizované pikometrové ióny horčíka v prípravku ReMag® sa ľahko vstrebávajú na bunkovej úrovni, takže rýchlo pôsobia a nevyplavujú sa ako iné doplnky horčíka. Horčíku ReMag® dôverujú zdravotníci, ktorí ho odporúčajú vo svojej praxi, aj desaťtisíce zákazníkov, ktorí zistili, aký rozdiel pre nich táto tekutá forma horčíka znamená.

ReMag® je skutočne The Magnesium Miracle® pretože:
  • Horčík prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy
  • Horčík prispieva k rovnováhe elektrolytov
  • Horčík prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie
  • Horčík prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému
  • Horčík prispieva k správnemu fungovaniu svalov
  • Horčík prispieva k normálnej syntéze bielkovín
  • Horčík prispieva k správnej funkcii psychiky
  • Horčík prispieva k udržaniu zdravých kostí
  • Horčík prispieva k udržaniu zdravých zubov
  • Horčík zohráva úlohu v procese delenia buniek

ReMag® ako súčasť vašej každodennej rutiny

Či už hľadáte podporu pre svoj nervový systém, alebo chcete znížiť množstvo únavy a vyčerpania, hľadajte kvalitný zdroj horčíka. ReMag je zdrojom pikoiónového skvelo vstrebateľného horčíka. Vďaka vysokej vstrebateľnosti a čistote predstavuje tento doplnok účinný spôsob, ako zaistiť, aby vaše telo dostalo horčík, ktorý potrebuje na optimálne fungovanie.



Späť na zoznam článkov