ReMyte® Mineral Solution - Vynikajúci elektrolytický roztok

ReMyte® Mineral Solution - Vynikajúci elektrolytický roztok

04.03.2024

ReMyte® Mineral Solution je produkt vyvinutý doktorkou Carolyn Dean, odborníčkou na výživu. Tento produkt bol navrhnutý na poskytnutie podpory v oblasti minerálov, ktoré sú kľúčové pre správne fungovanie nášho tela.

Kľúčové vlastnosti ReMyte®:
  • ReMyte® je Completement Formula. ktorá poskytuje 12 minerálov v pikometrickej veľkosti.
  • Komplexné minerálne zloženie: ReMyte obsahuje široké spektrum minerálov potrebných na optimálne zdravie. Patrí sem sodík, vápnik, jód, horčík, zinok, selén, meď, mangán, chróm, molybdén, draslík a bór, ktoré hrajú dôležitú úlohu vo viacpočetných enzymatických funkciách v tele.
  • Podpora nervového systému: Minerály obsiahnuté v ReMyte majú vplyv na nervový systém, čo môže prispieť k zníženiu miery únavy a vyčerpania, k normálnej činnosti nervovej sústavy a k normálnej psychickej činnosti.
  • Vstrebateľnosť: ReMyte je navrhnutý tak, aby bol ľahko vstrebateľný telom, čo zaisťuje efektívne využitie obsiahnutých minerálov.
Každodenné užívanie výživového doplnku, ako je ReMyte®, môže chrániť telo pred stratami potrebných elektrolytov a tekutín, ku ktorým prirodzene dochádza pri bežných činnostiach tela, ako je srdcová činnosť, tvorba dôležitých hormónov, nabíjanie mozgu a budovanie zdravých kostí a svalov.

ReMyte® ide oveľa ďalej ako väčšina roztokov, pretože poskytuje 12 minerálov v unikátnej pikometrickej veľkosti, ktorá umožňuje vyššiu vstrebateľnosť na bunkovej úrovni.*

Účinnosť minerálov tak môže byť veľmi nízka, čo vylučuje akúkoľvek možnosť toxicity, a napriek tomu sú tieto minerály pri vysokej vstrebateľnosti na bunkovej úrovni účinnejšie.*

Roztok ReMyte® je silný minerálny koncentrát a nemal by sa vkladať priamo do úst. ReMyte® je vegánsky, bezlepkový a neobsahuje kvasnice, mliečne výrobky, vajcia, sóju, pšenicu, škrob, umelé arómy, umelé farbivá, umelé konzervačné látky ani vedľajšie živočíšne produkty.

ReMyte® pôsobí synergicky s ReMag®, naším produktom s horčíkom. ReMag® stabilizuje lipidové bunkové membrány a umožňuje tak minerálnym iónom ReMyte® plne a úplne preniknúť do všetkých buniek.* V bunkách horčík spolupracuje so všetkými minerálmi ReMyte®.*

Chcete sa dozvedieť viac o produktoch RnA ReSet? Kliknite sem.


* Tieto vyhlásenia neboli vyhodnotené Európskou agentúrou pre lieky (EMA). Účelom týchto výrobkov nie je diagnostikovať, liečiť alebo predchádzať chorobám.



Späť na zoznam článkov