O novej knihe Dr. Carolyn Dean - Magnesium: The Missing Link to Total Health

O novej knihe Dr. Carolyn Dean - Magnesium: The Missing Link to Total Health

08.03.2024

Kniha Magnesium: The Missing Link to Total Health napísaná uznávanou lekárkou a poprednou expertkou na výživu, Dr. Carolyn Dean, sa zaoberá významom často prehliadaného minerálu - horčíka.

Dr. Carolyn Dean v knihe "Magnesium: The Missing Link to Total Health" predstavuje čitateľom dôležitosť tohto základného minerálu a poskytuje praktické rady, ako horčík začleniť do svojho života. Je to užitočný zdroj pre každého, kto sa zaujíma o zdravie a celkovú pohodu.

O autorke Dr. Carolyn Dean MD ND

Dr. Carolyn Dean je lekárka a naturopatka s viac ako 40 rokmi skúseností v oblasti zdravia. Je autorkou viac ako 50 kníh, vrátane bestselleru The Magnesium Miracle®.

O knihe Magnesium: The Missing Link to Total Health

Aké by to bolo, keby ste mali príležitosť konzultácie so svetovo uznávaným odborníkom a mali možnosť sa dozvedieť, čo by práve teraz významne zlepšilo vašu celkovú pohodu? Kniha s názvom "Magnesium: The Missing Link to Total Health" poskytuje odpoveď, ktorú hľadáte.

Táto kniha osvetľuje dôležitosť horčíka ako základného stavebného kameňa nášho zdravia. Horčík je podstatný pre viac ako 300 biochemických reakcií v tele a jeho nedostatok môže viesť k mnohým zdravotným problémom.

Ako horčík podporuje naše zdravie

Knižka popisuje, ako horčík podporuje našu celkovú pohodu. Medzi hlavné oblasti, ktoré horčík ovplyvňuje, patria:
  • Srdce a cievy
  • Funkcia mozgu a nervového systému
  • Podpora kostí a kĺbov
  • Energetický metabolizmus a výkon
  • Tráviaci systém
  • Stres a nálada

Čo v knihe objavíte?

  • Trinásť kľúčových výhod: Dozviete sa o trinástich hlavných spôsoboch, akými môže pridanie horčíka do vašej stravy zlepšiť vašu celkovú pohodu.
  • Nesprávne diagnostikované nedostatky: Preskúmajte, ako mnohé bežné diagnózy by v skutočnosti mohli byť dôsledkom nedostatku horčíka.
  • Úloha horčíka v nutričnej synergii: Porozumejte kritickému významu horčíka pri zvyšovaní účinnosti ostatných dôležitých vitamínov a minerálov.
  • Dávkovanie a absorpcia: Objavte, prečo je správne dávkovanie a efektívna absorpcia horčíka nevyhnutná pre okamžité, krátkodobé a dlhodobé zdravotné výhody.
  • Najnovší výskum: Získajte prehľad o najnovších štúdiách, ktoré ukazujú, prečo je horčík považovaný za základný kameň dobrého zdravia.
Následne sa naučíte uplatňovať a zdieľať tieto osvedčené rady vo svojom vlastnom živote, rovnako ako s rodinou a blízkymi. Kniha "Magnesium: Missing Link to Total Health" nie je len bohatým zdrojom informácií. Je to cesta, ktorú môže absolvovať každý, kto chce získať zásadné informácie o dôležitosti horčíka ako chýbajúceho článku k celkovému zdraviu.

Zhrnutie

Je dôležité si uvedomiť, že horčík je len jedným z mnohých dôležitých minerálov, ktoré naše telo potrebuje na optimálne fungovanie. Je však tiež jedným z najčastejšie chýbajúcich minerálov v našej strave, čo znamená, že jeho doplnenie môže mať veľký vplyv na naše zdravie.

Pokiaľ chcete získať viac informácií o téme, kniha s názvom "Magnesium: The Missing Link to Total Health" vám poskytne potrebné informácie a môže vám pomôcť nasmerovať vás správnym smerom.



Späť na zoznam článkov